Kennisbank: Nieuws

<span>CONTRAST en GRIP Facility ondersteunen facilitaire dienstverlening met technologie en data</span>

CONTRAST en GRIP Facility ondersteunen facilitaire dienstverlening met technologie en data

Dit najaar leggen CONTRAST Facility + Hospitality en GRIP Facility de focus op het ...

Lees verder

Live talk over Wellbeing als designprincipe

Onder leiding van Gertrude van den Brink gingen Eva Elias, Floris Schoonderbeek, ...

Lees verder
Gezonde werkplekken in de praktijk getest

Gezonde werkplekken in de praktijk getest

Een kantoor waar je niet alleen werkt, maar waar je gezondheid en welzijn net zo ...

Lees verder
'Vergaderen anno nu is flexibel, hybride én snel!'

'Vergaderen anno nu is flexibel, hybride én snel!'

Wie zit er nog vijf dagen per week op kantoor? Niemand! De manier waarop we vergaderen ...

Lees verder
Erik Scherder keynote op YNNO's Summer Experience

Erik Scherder keynote op YNNO's Summer Experience

'Omarm de onzekerheid.' Dat was het thema tijdens de jaarlijkse Summer Experience ...

Lees verder
Hoe kijk je met een frisse blik naar je eigen kantoor?

Hoe kijk je met een frisse blik naar je eigen kantoor?

Hoe kijk je met nieuwe ogen naar het kantoor waar je misschien al jaren komt? In ...

Lees verder
HEYDAY Consultancy organiseert Facilitaire Kennisevent 2025

HEYDAY Consultancy organiseert Facilitaire Kennisevent 2025

HEYDAY Consultancy organiseert op dinsdag 4 november 2025 het Facilitaire Kennisevent ...

Lees verder
Flexibel werken vraagt om leiderschap: waarom kaders juist nu onmisbaar zijn

Flexibel werken vraagt om leiderschap: waarom kaders juist nu onmisbaar zijn

In het e-zine 'Hybride Werken' nemen Nick en Sep van YNNO je mee in het belang van ...

Lees verder
E-zine 'Hybride Werken'

E-zine 'Hybride Werken'

Hybride werken is niet langer een experiment maar de nieuwe realiteit. In deze editie ...

Lees verder
Grootschalige studie Werkwereld 2025

Grootschalige studie Werkwereld 2025

Hybride werken is blijvend, maar het fysieke kantoor krijgt een nieuwe betekenis. ...

Lees verder
Slimme inzameling in professionele keukens

Slimme inzameling in professionele keukens

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen ...

Lees verder
Facilitaire organisaties zijn onvoldoende voorbereid op de volgende crisis

Facilitaire organisaties zijn onvoldoende voorbereid op de volgende crisis

Nederlandse organisaties lopen onnodige risico’s doordat ze onvoldoende voorbereid ...

Lees verder
Terug naar boven