Cisco Nederland

Inspirerende, duurzame werkplekken voor iedereen, overal.

Als een van de grootste verbinders ter wereld, brengt Cisco mensen samen om het verschil te maken. Onze toonaangevende netwerktechnologie wordt gebruikt om slimme, veilige netwerken te ontwikkelen die waarde creeren voor het succes van je organisatie. Zo helpen we onder andere de retail, de zorg, de overheid en het onderwijs met grip op e-commerce platformen, veilige zorg op afstand, betere overheidsdienstverlening en toegankelijk onderwijs. Succesvol hybride samenwerken is hierbij een van de belangrijkste pijlers.

Hybrid Work & Smart Workplace

Het ideale Hybrid Work platform zorgt ervoor dat mensen vanaf elke locatie veilig, gemakkelijk en met plezier hun werk kunnen doen. Het biedt daarnaast ook veel kansen voor verduurzaming, efficiënter gebruik van energie, ruimte en middelen.
De werkplek speelt hierin een belangrijke rol. Dit is de plek waar mensen naartoe willen gaan om nieuwe ideeën te laten stromen, samenwerkingen te versterken en energie op te doen. Als organisatie betekent dat dat je van het kantoor niet alleen een gezonde, maar ook inspirerende, en duurzame werkplek moet maken.

Je bent vaak slimmer dan je denkt.

Het fundament van je hybride werkomgeving is je (kantoor)netwerk. We zien vaak dat organisaties zich onvoldoende bewustzijn van hoe slim hun netwerk al is. Hierdoor worden vaak puntoplossingen ingezet die onnodig zijn of slecht integreren met andere oplossingen. Daarom willen we graag bijdragen aan kennisdeling over de toepassing van je (bestaande) netwerk als fundament voor de ontwikkeling van een geïntegreerd Hybrid Work platform. Vooral door slim gebruik te maken van het netwerk dat je al hebt.

Heb je vragen? Neem contact op met onze expert Sander ten Hoedt. Zijn uitgebreide kennis rondom netwerktechnologie en het landschap van hybridwork oplossingen kan je heel snel inzicht geven in de aanpak voor jouw organisatie.

(Cisco verkoopt zijn producten en diensten, zowel rechtstreeks via zijn eigen verkoopteam als via zijn kanaalpartners, aan grote ondernemingen, commerciële bedrijven en service providers)

Bezoekadres: Haarlerbergweg 13-19, 1101 CH Amsterdam Google Maps

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven