Coare Realisatie BV

Mokerstraat 10
1021 KC Amsterdam

T: +31 20 6702636


De eerlijkheid van onze code van transparantie: Dat is omgevingen CO-Creëren door precies te communiceren hoe de dingen zijn. De CO in onze naam vat deze kern goed samen. We willen in alle openheid samen omgevingen realiseren die het welzijn voor mensen én organisaties verhogen en die meer slagkracht genereren.

Dat doen we daadkrachtig.

We zijn enthousiaste, pragmatische doeners. Wij krijgen het gedaan. Wat we realiseren heeft dezelfde daadkracht. Het werkt en blijft werken. Wij creëren inspirerende werk- en leefomgevingen die de gebruiker motiveert en enthousiasmeert. Hierdoor verbetert de communicatie, samenwerking, sfeer en samenleving.

Dat doen we met empathie.

We kunnen ons verplaatsen in de mensen waarmee we werken. We zijn betrokken en belangstellend, gaan het gesprek niet uit de weg en hebben oog voor alle emoties en belangen in complexe trajecten of processen.
De veiligheid van uw medewerkers, bezoekers, omwonenden en onze eigen mensen staat hoog in het vaandel.

Dat doen we met ruimzicht.

We kijken vooruit in elk project en in de tijd. We bewaken begroting en planning en behouden het overzicht. Ruimzicht bevindt zich bovendien in onze visie op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Regelmatig transparant overleg tussen de opdrachtgever en het Realisatie team zorgt ervoor dat we op ieder moment van de bouw kunnen aanpassen en bijstellen waar nodig.

COARE Realisatie is altijd op zoek naar de kern, naar de essentie. Wat hebben mensen nodig? Wat heeft deze organisatie nodig? Wat heeft de omgeving nodig? Wat heeft de planeet nodig? COARE Realisatie is dan ook constructief vanuit het hart.

Social Media

Linkedin   Instagram   Youtube   

Naar het overzicht

Terug naar boven