CSU Groep

Verlengde Velmolen 1
5406 NT Uden

T: 0413 285 111


CSU is vanuit 10 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen.

Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al meer dan 55 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland.

Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen. CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2023 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het elfde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Meer info op www.csu.nl.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Instagram   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven