Vital Water


T: 06-42231086


We vinden het steeds belangrijker om in een gezond werkklimaat te werken, omdat dit ons energie geeft. Een gezond werkklimaat wordt bepaald door de omgeving, maar ook door gezonde voeding en gezond drinkwater.

Vital Water is distribiteur van medisch gecertificeerde water ionisatieapparaten uit Japan. Het drinkwater dat uit de apparaten komt heet Kangen Water®. ‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’. Het is kraanwater dat door filtratie en ionisatie is omgezet in zacht smakend drinkwater met de juiste eigenschappen voor het lichaam. Wanneer je de eigenschappen van water optimaal maakt, heb je iets waardevols in handen als het gaat om welzijn en functioneren.

Vital Water helpt particulieren en bedrijven bij de implementatie van waterionisatieapparaten en biedt daarbij begeleiding en ondersteuning. Ook worden er Water Experiences georganiseerd. Tijdens deze events worden aan de hand van metingen de eigenschappen van verschillende soorten water inzichtelijk gemaakt. Het doel hiervan is om mensen bewust te maken van de uiteenlopende eigenschappen van verschillende soorten water en de effecten die deze eigenschappen kunnen hebben op de gezondheid.

Bezoekadres: Mercuriusplein 1, 2132 HA Hoofddorp Google Maps

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven