ISS Facility Services bevestigt partnerschap op lange termijn met Spacewell

ISS Facility Services bevestigt partnerschap op lange termijn met Spacewell

Smart WorkPlace partners ISS en Spacewell gaan een langdurig partnerschap aan. De overeenkomst omvat software-updates om te kunnen profiteren van uitgebreide functionaliteit en hoogwaardige desktop- en mobiele UI's.

“We kondigen met genoegen ons voortgezette partnerschap met ISS Facility Services aan als onderdeel van hun dual-sourcing strategie voor technische oplossingen”, aldus Yen Bosmans, internationaal key-accountmanager bij Spacewell. "We groeien en versterken onze business samen, waarbij we voortdurend oplossingen perfectioneren en activeren die zowel de FM-teams als de gebruikers van het gebouw ten goede komen."

Configuratie boven maatwerk en snelle activering

De IWMS-software van Spacewell is ontworpen om eenvoudig te configureren en biedt best practices en snelle resultaten. Daardoor is het een betrouwbare oplossing voor aanbieders van facilitaire en vastgoeddiensten. De software maakt ook verbinding met het Internet of Things om een op activiteiten gebaseerde dienstverlening mogelijk te maken, waarbij gebruik wordt gemaakt van real-time gegevens over het gebruik van ruimten en diensten.

Spacewell genoemd als leider in onafhankelijke IWMS-benchmark

Spacewell werd in 2019 genoemd als leider in het Verdantix Green Quadrant voor IWMS, de enige onafhankelijke benchmark van IWMS-leveranciers die beschikbaar is op de markt. De bevindingen van dit rapport zijn gebaseerd op een 165 punten tellende vragenlijst, live productdemonstraties en een enquête onder 303 klanten.

In het rapport worden de sterke punten van Spacewell specifiek genoemd:

  • Platformintegratie in alle kernapplicaties van IWMS
  • Zeer intuïtieve functionaliteit voor het volledige werkplek- en servicemanagement
  • Connectiviteit met het Internet of Things
Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven