Inrichting & Design in mei centraal thema bij Smart WorkPlace

Inrichting & Design in mei centraal thema bij Smart WorkPlace

De inrichting en het design van de werkplek kunnen een belangrijke invloed hebben op zowel het geluk als op de gezondheid van de medewerker. Daarom is Inrichting & Design in mei het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Over dit thema hield Lieke Willems, Concept Designer bij Interface, onlangs een boeiende lezing tijdens een webinar van Interface en Smart WorkPlace. Ze pleit voor Human Centred Design, dat goed is voor de medewerker, maar ook voor de organisatie. In een interview met Smart WorkPlace verwoordde ze het als volgt: “Financieel is het ook heel interessant om te investeren in mensgericht ontwerpen. Mensen die een goede ruimte hebben om te werken zijn namelijk productiever, creatiever, werken functioneler en sneller en ze voelen zich prettiger. Ze zijn bovendien ook nog minder ziek. Allemaal zaken die inmiddels ook door wetenschappelijk onderzoek zijn onderbouwd.”

Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van Inrichting & Design hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven