29 oktober 2020: Met data de balans tussen werk en privé verbeteren

29 oktober 2020: Met data de balans tussen werk en privé verbeteren

Op 29 oktober organiseren Smart WorkPlace partner Measuremen en Sisense samen het live webinar ‘How Measuremen Improves Work-Life Balance and Drives Revenu with Data’.

De smartphone-app Habital® van Measuremen verzamelt enorme hoeveelheden gegevens van gebruikers om hen te helpen hun optimale manier van werken te vinden en de betrokkenheid, het welzijn en de productiviteit van de werknemers te vergroten: met behulp van gegevens en analyses kunnen bedrijven en universiteiten hun werknemers en studenten tevreden houden.

Sisense speelt een belangrijke rol bij het begrijpen van al die gegevens, aangezien de speciaal gebouwde app van Measuremen bruikbare inzichten biedt aan klantbedrijven. In de nasleep van COVID is het benutten van de verzamelde operationele gegevens van talloze locaties en gebruikers alleen maar belangrijker geworden voor allerlei soorten organisaties, vooral omdat deze groepen ernaar streven fysieke locaties te heropenen. Bedrijven betalen een subscription fee om toegang te krijgen tot het Measuremen-platform en het deskundige advies waarmee ze de kloof tussen management en werknemers kunnen overbruggen door de balans tussen werk en privé te creëren, waar hun personeel zich ook bevindt, en door fysieke ruimtes te optimaliseren wanneer ze heropenen.

Wat je gaat leren:

  • De soorten dashboards en analyses die het meest effectief zijn om bedrijven te helpen hun fysieke locaties en de wensen van werknemers/klanten te begrijpen
  • Het belang van een duidelijke strategie voor het opnemen/vastleggen van gegevens
  • Hoe embedded analytics waarde opleveren voor eindgebruikers
  • Waarom analyses een essentieel onderdeel zijn van het opbouwen van een betere balans tussen werk en privé

Sprekers tijdens het live webinar zijn:

Schrijf je hier in.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 29 oktober 2020permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven