Annual workplace report

Annual workplace report

De wereld verandert snel, elke dag zijn er nieuwe uitdagingen om mee om te gaan. Het is belangrijker dan ooit om goede en betrouwbare data te hebben en analyses te kunnen doen om effectieve beslissingen te nemen.

Alles hierover is te lezen in het nieuwste Annual Workplace Report 2022 van Smart WorkPlace partner Measuremen.

Een nieuw begin

In de toekomst, komt het jaar 2022 waarschijnlijk bekend te staan als de start van een nieuw begin wat betreft werkplekmanagement. Terwijl veel landen nog tussen lockdowns knipperden in het begin van 2022, ontstond een nieuwe manier van werken: hybride werken. Hybride werken was de natuurlijke uitkomst. Het werd gezien als de perfecte combinatie van persoonlijke voordelen van thuiswerken met de voordelen van sociaal en effectief samenwerken op kantoor. Maar het kende ook nogal wat uitdagingen.

Rapport

Het Annual workspace rapport duikt dieper in het verloop van kantoorbezetting, benutting en gebruik voor de rest van het jaar 2022. Het groot aantal projecten dat sindsdien gedaan is, geeft daarnaast een veel betrouwbaarder plaatje met meer geavanceerde vergelijkingen. Hebben we hybride werken nu volledig geadopteerd of keren we weer terug naar de oude manier van werken? 

Lees er alles over in het nieuwste Annual Workplace Report.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven