6 december 2021: Is de hybride medewerker klaar voor de toekomst?

 6 december 2021: Is de hybride medewerker klaar voor de toekomst?

Dat de medewerker hybride moet gaan werken is onvermijdelijk, maar de vraag is of de medewerker wel klaar daarvoor is. Daarom staat dit centraal tijdens een webinar op 6 december van Smart WorkPlace en haar partner NTT.

NTT lanceerde 7 november de uitkomsten van haar internationaal onderzoek naar de ontwikkelingen van de hybride werkomgeving in de publicatie ‘2021 Global Workplace Report – Connecting your hybrid workforce’.

Uit het onderzoek blijkt onder andere dat verbinding en communicatie met de medewerkers topprioriteiten zijn voor een succesvolle organisatie. Voor een slimme organisatie en het welzijn van de medewerker zijn het zelfs factoren van strategisch kaliber.

Zeker nu ook de verwachting is – zo geeft het onderzoek aan – dat 1/3 van de medewerkers het liefst thuiswerkt, 1/3 het liefst op kantoor en 1/3 de vrijheid wil hebben om te kiezen. Die  voorkeur is leeftijdsafhankelijk waarbij oudere medewerkers het liefst thuiswerken en jongeren het liefst op kantoor.

Om de verbinding en de communicatie tussen werk en thuis op het optimale niveau te krijgen, is het belangrijk dat medewerkers niet alleen beschikken over de juiste middelen, maar ook de vaardigheid hebben om deze optimaal te kunnen gebruiken.

Over deze ontwikkelingen gaat het interactieve webinar ‘Is de hybride medewerker klaar voor de toekomst?’ dat op 6 december van 13.30 tot 15.00 uur plaatsvindt.

Het webinar met als moderator Wim Kooyman, directeur van Smart WorkPlace, start met een toelichting op de uitkomsten van het internationaal onderzoek, door Harald den Houter, senior solutions architect bij NTT. Vervolgens gaat Jantine van der Weerdt, CEO bij Officebooking, in op de vraag hoe techniek kan helpen bij een duurzame en gezonde hybride werkomgeving. De laatste bijdrage komt van Jan Gerard Hoendervanger, zelfstandig adviseur en expert bij Smart WorkPlace. Het webinar wordt afgesloten met een forumdiscussie met de drie sprekers.

Aan deelname aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan hier.

Foto: Michael Kooren.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

maandag 6 december 2021permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven