Brink helpt TU Delft bij complexe vastgoedpuzzel op campus

Brink helpt TU Delft bij complexe vastgoedpuzzel op campus

De directie CRE&FM moet de komende jaren een complexe vastgoedpuzzel leggen op de TU Delft Campus. Smart WorkPlace partner Brink gaat ze daar de komende acht jaar bij helpen.

De campus van de TU Delft is in ontwikkeling. Hier worden nieuwe generaties maatschappelijk verantwoorde ingenieurs opgeleid. De grenzen van de technische wetenschappen verlegd. En gewerkt aan het oplossen van mondiale uitdagingen. Op de campus komen daarvoor uitstekend onderwijs en baanbrekend onderzoek samen. Het wordt steeds meer een plek waar mensen en organisaties elkaar ontmoeten. Samen werken, samen leren, samen doen. Studenten en onderzoekers, maar ook bedrijven en non-profit organisaties. Die onderlinge kruisbestuiving op de campus leidt tot vernieuwing en innovatie. In de wetenschap én in de maatschappij. Hier wordt impact gemaakt.

De directie CRE&FM staat de komende jaren voor een grote en complexe ontwikkelopgave van de campus. Want om optimaal ruimte te kunnen blijven bieden aan die kruisbestuiving tussen onderzoek en onderwijs moet een complexe vastgoedpuzzel gelegd worden. Denk aan een combinatie van afstoot, renovatie en nieuwbouw. En dat niet alleen. Binnen deze opgave staat verduurzaming centraal. Een circulaire, energie- en CO2-neutrale campus in 2030 is het doel. En dit alles terwijl onderwijs en onderzoek gewoon door blijft gaan.

Brink was de afgelopen jaren als strategische partner van de TU Delft betrokken bij de totstandkoming en implementatie van de campusstrategie. Het bedrijf is trots dat ze de komende acht jaar deze rol als partner kan voortzetten en de directie CRE&FM kan blijven ondersteunen bij deze uitdagende campusontwikkeling.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven