TwynstraGudde samenwerkingspartner van TU Delft bij realiseren omvangrijke vastgoedopgave

TwynstraGudde samenwerkingspartner van TU Delft bij realiseren omvangrijke vastgoedopgave

De TU Delft heeft een omvangrijke vastgoedopgave voor de aankomende jaren. TwynstraGudde is één van de drie partijen die de TU Delft de aankomende acht jaar ondersteunt bij het realiseren van deze opgave.

De TU Delft wil ook in de toekomst een campus hebben waar mensen elkaar ontmoeten, samenwerken en excelleren. Daarom is een koers uitgezet voor een toekomstbestendige campus: de campusstrategie 2030. In deze strategie staat de opgave voor de aankomende jaren beschreven: van renovatie en afstoot in campus Noord en Midden tot de ontwikkeling van campus Zuid waar nieuwbouw gaat plaatsvinden. Het doel van de TU Delft is deze opgave grotendeels gereed te hebben in 2030.

Daarnaast heeft de TU Delft het doel de gehele campus te verduurzamen, wat moet leiden tot een circulaire, energie- en CO2-neutrale campus in 2030. Om dit geheel in goede banen te leiden gaat de afdeling CRE inzetten op het doorontwikkelen van de interne processen binnen de directie.

Inzet diverse expertises

Vanuit de diverse expertises op het gebied van onder meer strategisch vastgoedmanagementproject- en programmamanagement en huisvestingsmanagement draagt TwynstraGudde de komende jaren bij aan het realiseren van deze opgave. Mede dankzij de jarenlange ervaring bij vergelijkbare complexe opgaven, is TwynstraGudde door de TU Delft geselecteerd als partner.

Kennis en ervaring delen

Met een termijn van acht jaar laat de TU Delft zien dat zij expliciet kiest voor een samenwerking op lange termijn en daarmee voor een strategisch partnership. Een goede zet, aldus Jeroen Tazelaar, partner bij TwynstraGudde: “Het langetermijn strategisch partnership sluit goed aan bij de continuïteit die nodig is voor campusontwikkelingen.”  

In het strategisch partnership kunnen alle partners een structurele bijdrage leveren aan de langetermijnopgave. Naast TwynstraGudde zijn ook Brink en Turner Townsend gecontracteerd. De TU Delft en de andere partners zetten daarmee naast het leveren van dienstverlening ook nadrukkelijk in op het delen van kennis en ervaringen. Het is een uitdagende en complexe opgave waar TwynstraGudde de aankomende jaren de TU Delft  graag bij ondersteunt.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven