Vergadertafels voor fijne ontmoetingsplaatsen

Vergadertafels voor fijne ontmoetingsplaatsen

In de kantoren van ‘het nieuwe normaal’ zullen werkplekken steeds meer plaats gaan maken voor fijne ontmoetingsplaatsen. Smart WorkPlace partner TRIBOO speelt hierop in met vergadertafels van RedWood.

Na de vakantie gaan we langzaam maar zeker weer terug naar onze kantoren. Van digitaal vergaderen vanaf de keukentafel thuis naar elkaar weer in het echt ontmoeten op het bedrijf. Maar het is niet helemaal hetzelfde, een deel van de mensen zal thuis blijven werken en slechts een deel van de tijd besteden op het kantoor. De inrichting van de kantoren verandert hierdoor. Werkplekken verdwijnen en fijne ontmoetingsplaatsen komen hiervoor in de plaats.

In ‘het nieuwe normaal’ zullen ruimten opnieuw worden ingericht om elkaar op een prettige en ontspannen wijze te ontmoeten. Die ruimten moeten aan een aantal eisen voldoen:

-        Ze moeten uitnodigend zijn

-        Ze moeten mensen aantrekken

-        Ze moeten fijn zijn om in te verblijven met elkaar

-        Ze moeten zorgen voor topprestaties

De vergadertafels van RedWood zijn volgens TRIBOO de oplossing en blazen nieuw leven in de eens zo stoffige vergaderomgevingen waarin een saaie rechthoekige tafel staat met een melamine houtmotief.  

De ambachtelijk gemaakte boomstamtafels van RedWood zijn een nieuwe duurzame toepassing voor gebruik van Hollands Hout uit de bossen van Staatsbosbeheer. Hergroeibaar meubilair van vier boomsoorten: Robuust beuken, Hollandse eik, Douglas spar en Populier. Iedere boomstamtafel heeft een unieke signatuur, die zichtbaar is aan de natuurlijke vorm van de boom, jaarringen, kleur van het hout, verhouding licht en donker en de loop van de nerven.  Het zijn stuk voor stuk tafels die meer dan een leven lang meegaan. En wilt u wat anders dan levert u ze weer in en zorgt TRIBOO dat ze opnieuw hergebruikt worden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven