Fred Jaspers

Fred Jaspers

Experts SWP.

Functie:Manager Beheer & Onderhoud Workplace
Organisatie:COARE
Telefoon:0020-6702636

E-mailadres:
Website:

Als manager beheer en onderhoud houdt Fred zich bezig met de vraagstukken rondom de instandhouding van de gecreëerde en gewenste werkomgeving. De snelle economie en de onzekere, volatiele markt waarin een hoop bedrijven zich bevinden vraagt om een werkomgeving die steeds adaptief kan zijn aan die externe ontwikkelingen.

Daarbij speelt een optimaal beheer van de aanwezige werkplekelementen een belangrijke rol in de wens van klanten om duurzame, circulaire doelstellingen te halen binnen hun werkomgeving.

Fred heeft als Facilities Manager en Workplace Consultant jarenlange ervaring in internationale bedrijven. Door de globale benadering zijn de culturele aspecten en de -trends van invloed geweest op een holistische benadering van de werkplekontwikkeling en innovaties. Daarbij zijn perspectief, perceptie en context cruciale begrippen om de klant echt goed te kunnen begrijpen en ondersteunen.

Door de overstap naar Coare in februari 2023 kan hij deze ervaring nu inzetten vanuit de expertise van Coare op gebied van architectuur, realisatie en het beheer.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven