BakkerElkhuizen nieuwe partner Smart WorkPlace

BakkerElkhuizen nieuwe partner Smart WorkPlace

De mentale en fysieke fitheid van mensen is essentieel om het beste uit medewerkers te halen. Dat zegt Tom van Maris van BakkerElkhuizen, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet BakkerElkhuizen voor de werkomgeving van de toekomst?  

“De afgelopen tijd werden we gedwongen thuis te werken, dat bracht inzichten voor met name de tegenstanders van dit fenomeen. Het bleek dat medewerkers dit best goed af ging. Uiteraard moesten managers even schakelen om de sociale cohesie van de afdeling te waarborgen. Vele onderzoeken laten zien dat mensen ook na corona gedeeltelijk thuis willen werken. Een unieke kans om via hybride werken een nieuwe vulling te geven aan het doel: hoe haal je het beste uit de mensen. De mentale en fysieke fitheid van de medewerker is hierbij essentieel. Dit betekent een goede ergonomische werkplek die je fit houdt en daarnaast stimulering van een goede balans van geconcentreerd werken en het opladen van de mentale accu.”

Welke rol kan BakkerElkhuizen daarbij spelen?  

“Wij zijn al meer dan 25 jaar een specialist in gezond en productief werken. Ergonomie zit in onze genen. De afgelopen jaren hebben wij talloze innovaties geïntroduceerd om de werkplek optimaal te kunnen in richten. Daarnaast heeft de ontwikkeling van een digitale coach WORK & MOVE™ vele digitale werkers de kans gegeven om hun ideale werkritme te bepalen. Nu is menig organisatie op zoek naar de nieuwe balans in het nieuwe tijdperk van ‘Hybride Werken’. Hier kunnen wij met onze ervaring en oplossingen voor deze organisatie de juiste individuele werkplek inrichten en ook het optimale werkgedrag stimuleren.” 

Waarom is het belangrijk voor BakkerElkhuizen om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

“De slogan van Smart Workplace, ‘Voor een gezonde en circulaire werkomgeving’, vertoont heel veel paralellen met die van BakkerElkhuizen: ‘Work Smart – Feel Good’. Kennis delen is iets wat wij al jaren doen. Het is zo belangrijk om je kennis en ervaring te delen met anderen. Als je verder wilt komen, gaat dat nu eenmaal beter samen met anderen. En het is ook leuker. Aarzel dus niet om een lijntje uit te gooien!”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven