Gezocht: Vitality Manager van het Jaar

Gezocht: Vitality Manager van het Jaar

Wie heeft in zijn of haar organisatie voor de meeste impact gezorgd op het gebied van duurzame inzetbaarheid? De winnaar wordt in het zonnetje gezet op het Vitality Expert Event.

De medewerker is aan zet. Vertrouwen, zelfinzicht, verantwoordelijkheid en samenwerking vormen de fundamenten voor de next step naar een voortdurende inzetbaarheid. De organisatie faciliteert, daagt uit en verleidt de medewerker om die stap te zetten. Door mensen te motiveren, in een stimulerende omgeving te brengen, hun sterke punten te ontwikkelen en hen 100% erbij te betrekken.

Op 25 september is dit de rode draad van het Vitality Expert Event, een samenwerking tussen het NPDI en Gezond in Bedrijf. Het doel is verbinding maken op het vakgebied en zoveel mogelijk experts laten profiteren van kennis en netwerken.

Verkiezing

Tijdens het event wordt de Vitality Manager van het Jaar gekozen. Deze award is voor die professional die zich heeft onderscheiden met een vitaliserende aanpak binnen een organisatie. Met Vitality wordt zowel het versterken van mens als organisatie bedoeld, fysiek én mentaal.

Duurzame inzetbaarheid

De kandidaten hebben uiteraard een sterke link met duurzame inzetbaarheid en verzuimbeleid. Vakgebieden waar kandidaten uit zouden kunnen komen, zijn: HRM, ARBO, bedrijfsgeneeskunde, gezondheidsmanagement, maar ook directie, changemanagement, organisatie-advies.

Wie verdient de leukste en vitaalste prijs van het jaar? Gebruikers mogen samen met een deskundige jury deze keuze maken. Op 25 september wordt de definitieve keuze gemaakt tijdens het Vitality Expert Event. Kijk hier voor meer informatie over het event en de verkiezing van Vitality Manager van het Jaar.

Bron: Gezond in Bedrijf

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven