Workshops en ADAS Congres tijdens Leaseauto Testdag

Workshops en ADAS Congres tijdens Leaseauto Testdag

Een kleine week, en dan is het zover: de eerste Leaseauto Testdag in Rosmalen. Op donderdag 20 september kun je op deze dag naast leaseauto’s testen ook interessante workshops en het ADAS congres bijwonen.

De eerste Leaseauto Testdag wordt georganiseerd door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Op en rondom het terrein van Autotron Rosmalen zijn 15 automerken aanwezig, waarvan de allernieuwste automodellen getest mogen worden. Thema’s als veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en elektrisch rijden staan daarbij op het menu; stuk voor stuk belangrijke speerpunten bij de keuze voor een nieuwe auto.

Besparen op leasekosten

De workshops hebben een hele brede scoop: van verlaging van de kosten tot hoe ga je om met laadpalenstress. Zo legt Martin Huisman, oprichter en bestuurslid van VZR, uit hoe je kunt besparen op je leaseauto-kosten. Er zijn verschillende keuzes te maken die je kosten beïnvloeden. Dit kan bij de aanschaf, maar ook tijdens het gebruik. Vaak kun je ook nog meer kosten van de bijtelling aftrekken dan verwacht. Tijdens deze interactieve workshop geeft Martin Huisman je tips om extra te besparen op de kosten van je leaseauto.

Laadpalenstress

Nederland is een van de landen in Europa die het verst ontwikkeld is op het gebied van elektrische auto’s en de bijbehorende laadinfra. Het is een nieuwe markt, met ook nieuwe ‘stressoren’: Waar kan ik onderweg laden? Hoe weet ik wat ik betaal? Kan ik thuis wel laden? Hoe vind ik een goede laadpaalleverancier? Kan ik op het werk opladen? Al deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens deze workshop van Klaartje Vermeeren van Eneco eMobility.

Benchmark wagenpark

Heel interessant voor wagenparkbeheerders is het benchmarken van je wagenpark met vergelijkbare organisaties in je sector, met een vergelijkbare omvang in voertuigen. Tijdens deze workshop laat Rob Groenen, managing partner van Fleet Profile, een aantal voorbeelden zien van de benchmark onderwerpen die voor u als wagenparkbeheerder (ook na de workshop) kosteloos beschikbaar zijn in een online business Intelligence applicatie.

Zelfrijdende auto

Op de Lease Autotestdag wordt ook het ADAS Congres – 'Op weg naar de zelfrijdende auto' gehouden. Welke kansen en uitdagingen bieden Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)? En zijn deze systemen een voorbode op de zelfrijdende auto? Acht toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland vertellen hoe zij aankijken tegen ADAS en wat er moet gebeuren om van deze technologische hoogstandjes ook echt een succes te maken. Tussen de middag bestaat de mogelijkheid om verschillende ADAS-systemen op en rondom het terrein zelf uit te proberen.

Kijk hier voor meer informatie over de eerste Leaseauto Testdag

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven