Eet Geen Dierendag in recordaantal bedrijfsrestaurants

Eet Geen Dierendag in recordaantal bedrijfsrestaurants

Dankzij de inzet van 15 bedrijfscateraars doen dit jaar een recordaantal mensen op 4 oktober mee met Eet Geen Dierendag. Wie volgt?

Deze dag, uiteraard bekend als Dierendag, moet dé feestdag voor de dieren worden, vindt Wakker Dier. De organisatie roept niet alleen iedereen persoonlijk op mee te doen om in ieder geval 1 dag iets anders te eten. Ze roept ook bedrijven op via hun cateraars actief deel te nemen. 

Voor groot en klein

Van groot tot klein, zoals Albron, Sodexo, ISS Catering, Beijk, Catering Lokaal en nog 10 cateringsbedrijven, hebben al toegezegd mee te doen. En daardoor doen zomaar bedrijven als Coca Cola Nederland, Eneco, KLM, Randstad en nog een hele trits aan bedrijven en (overheids)organisaties mee. Kijk hier naar alle deelnemende cateraars, bedrijven en organisaties.

MVO-beleid

Bedrijven die meedoen met Eet Geen Dierendag, serveren op 4 oktober in hun bedrijfsrestaurant (voornamelijk) vegetarische gerechten. Dit betekent niet alleen veel voor de dieren, maar past ook goed in het MVO-beleid van veel organisaties én draagt bij aan een goede gezondheid. Veel cateraars doen mee en verzorgen desgevraagd een speciaal menu.

Bron: Wakker Dier

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven