Zevende editie Smart WorkPlace in print en online beschikbaar

Zevende editie Smart WorkPlace in print en online beschikbaar

Onlangs is de zevende editie van Smart WorkPlace verschenen met als thema Blended Working. De editie, met een recordaantal van 116 pagina’s en tal van interessante artikelen, is nu zowel in print als online beschikbaar.

De afgelopen dagen kon u al verschillende nieuwsberichten lezen over de onderwerpen die in deze editie aan de orde komen. Zo leest u hier hoe de gemeente Amsterdam ervoor zorgt dat medewerkers verantwoord en toekomstgericht terugkeren naar kantoor. Een ander artikel behandelt de uitdaging van het managen van corona en lockdown in het grootste bedrijfsverzamelgebouw van ons land, het World Trade Center Amsterdam.

Alvin Toffler publiceerde in 1980 een toekomstvisie over de elektronische huisindustrie. In een artikel in SWP #7 laat Herman Kok zien dat hij met een steuntje in de rug van corona gelijk lijkt te krijgen. Hoe je de voordelen van thuiswerken behoud en tegelijkertijd doorontwikkelt in de kantooromgeving, is het onderwerp van een artikel van Ernst-Willem van Drumpt.

Wilt u de complete editie van Smart WorkPlace 7 digitaal lezen? Click dan hier voor de doorblaadbare PDF. Liever toch de printversie? Click dan hier.

Wilt u eerdere edities digitaal teruglezen? Klik dan op onderstaande links:

Nummer 1

https://view.publitas.com/real-concepts/swp-magazine-1/page/1

Nummer 2

https://view.publitas.com/real-concepts/swp-magazine-2/page/1

Nummer 3

https://view.publitas.com/real-concepts/swp-magazine-03/page/1

Nummer 4

https://view.publitas.com/real-concepts/swp-magazine-4/page/1

Nummer 5

https://view.publitas.com/real-concepts/swp-magazine-5/page/1

Nummer 6

https://view.publitas.com/real-concepts/swp-magazine-6/page/1

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven