FMN Connect XL dit jaar virtueel SDG Festival

FMN Connect XL dit jaar virtueel SDG Festival

Op 27 mei organiseert FMN samen met Facilicom het virtuele SDG Festival. Op het programma staan onder ander een keynote van Jan Terlouw, kennissessies over SDG-tools en een SDG-quiz.

In aansluiting op ‘Doe eens duurzaam!’, de populaire FMN-videoproductie over de Sustainable Development Goals, gaat FMN tijdens het SDG Festival verder in op de verschillende SDG’s en hoe je deze als FM'er kunt implementeren in jouw organisatie. Het programma bevat behalve een keynote van Jan Terlouw verschillende kennissessies over handige tools voor het toepassen van de SDG’s. Ook het onderzoek naar het inbedden van SDG’s en praktijkvoorbeelden van de implementatie hebben hun eigen podium. Als ultieme kennistoets sluit het programma af met de SDG Quiz.

Aandacht voor netwerken

Omdat de behoefte aan het (informeler) treffen van vakgenoten en collega’s groot is, maakt FMN voor dit congres niet uitsluitend gebruik van de inmiddels bekende livestream. Het virtuele festivalterrein is onder andere ingericht met diverse podia, lounges en een bioscoop. Als bezoeker kun je hier met je avatar doorheen ‘wandelen’, sessies met sprekers bijwonen en aansluiten bij potentiële gesprekspartners – zonder dat het overige virtuele publiek deelgenoot is van je gesprek.

Ook kunnen bezoekers vooraf hun eigen agenda samenstellen zodat ze de sessies van hun keuze niet mislopen. Een ontvangstcomité maakt hen wegwijs op het virtuele platform. 

Sprekers met passie voor duurzaamheid

Op het digitale podium staan sprekers die zich vol enthousiasme en passie inzetten voor een duurzame wereld. De dagvoorzitter is Yvette Watson, voorzitter van het FMN Expertteam Circulaire & Inclusieve Economie. Deze sprekers en sessies zijn al bevestigd:

  • Keynote – Jan Terlouw
  • Facility & Workplace Marktonderzoek 2021: de rol van FM en de veranderende functie van het kantoor – TwynstraGudde
  • Gezonde gebouwen – Stefan Maatman (CFP)
  • Armoedebestrijding en hoe je daar als FM’er aan bijdraagt – Ron Steenkuijl (ADG)
  • CO2-prestatieladder – Monica Gaastra en Jesper Kloeke (Facilicom)
  • Circulair organiseren – Marleen Burger (Humanagement)

Toegangskaartjes kunnen via deze website besteld worden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven