Hybride Challenge Week over voordelen toekomstbestendig hybride werken

Hybride Challenge Week over voordelen toekomstbestendig hybride werken

Toekomstbestendig hybride werken heeft vele voordelen. Om werkgevers en hun werknemers daarvan bewust te maken organiseert Zo Werkt Het van 14 tot en met 18 juni de Hybride Challenge Week voor bedrijven. 

In deze werkweek neemt Zo Werkt Het jou en je collega’s per dag mee in de nieuwe manier van werken. De Hybride Challenge Week biedt inspiratie en inzichten voor o.a. een comfortabelere, duurzamere en vitalere manier van reizen. Zo Werkt Het Hybride.

De Hybride Challenge Week bestaat uit vijf dagen waarbij iedere dag in het teken staat van een ander hybride thema.

14 juni Dag 1 – Hybride kick-on

Op de eerste dag gaan deelnemers kennismaken met hybride werken. Misschien is jouw organisatie al bekend met deze nieuwe manier van werken of moet je nog overtuigd worden van de voordelen van een hybride werkcultuur? Middels leuke en leerzame challenges ontdek je hoe hybride werken óók voor jouw organisatie werkt.

Download hier meer informatie over het hybride werken

15 juni Dag 2 – Thuiswerken

Het was afgelopen jaar flink wennen: allemaal thuiswerken. We ontdekten nieuwe manieren van efficiënt communiceren, zochten balans tussen privé en werken thuis en misten onze collega’s. Veel organisaties willen in de toekomst een combinatie tussen op kantoor en thuiswerken aanhouden. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen het beste uit zijn werktijd haalt vanuit een thuiswerkplek?

Download hier meer informatie over thuiswerken

16 juni Dag 3 – Vitaliteit

Hybride werken is meer dan half thuis en half op kantoor werken. Hybride werken is pas écht succesvol als het ook bijdraagt aan de vitaliteit van een bedrijf en zijn werknemers. Waar denk jij aan bij vitaliteit op werk en hoe vitaal ben je zelf? Op deze derde challenge dag vertellen we je er alles over en geven je de tips en tricks om nóg vitaler te werken.

Download hier meer informatie over vitaliteit

17 juni Dag 4 – Duurzame mobiliteit

Hybride werken gaat onder andere over het verdelen van jouw werktijd tussen verschillende locaties. Door niet iedere dag de deur uit te gaan voor het werk, zorgen we ervoor dat werken duurzamer wordt. Niet alleen wordt zo het fileprobleem grotendeels opgelost, maar houden we ook de lucht schoner door minder CO2 uit te stoten. Hoe zorg jij voor een duurzamere manier van werken binnen jouw organisatie?

Download hier meer informatie over duurzame mobiliteit

18 juni Dag 5 – Zo werkt het hybride

Wat hebben we geleerd van deze Hybride Challenge Week en hoe moeten we nu verder? In de live Q&A is er ruimte om te leren en vragen te stellen over Hybride Werken maar vooral om het gesprek met elkaar op gang te brengen.

Download hier het hybride werken stappenplan

Inschrijven voor de Hybride Challenge Week

Bedrijven die meedoen aan de Hybride Challenge Week ontvangen kosteloos ondersteuning van een mobiliteitsmakelaar. Bovendien krijgen deelnemers gratis toegang tot vijf webinars en de hybride bingo, en ontvangen ze het informatiepakket en gratis ondersteuning en advies bij het maken van een hybride plan voor jouw organisatie.

Inschrijven kan hier.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een samenwerkingsplatform van regionetwerken die zich buigen over regionale en landelijke mobiliteitsoplossingen en campagnes voor flexibel werken. Door middel van het verstrekken van relevante tools, tips & tricks helpen we organisaties om flexibel werken en slim & duurzaam reizen nog beter te faciliteren voor hun werknemers. De missie van Zo Werkt Het is: Flexibel werken en een slimme en duurzame mobiliteit moet mogelijk zijn binnen iedere organisatie. Zo blijft jouw bedrijf gezond en toekomstbestendig.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven