Acht experts van Smart WorkPlace genomineerd voor longlist ABN AMRO Duurzame 50

Acht experts van Smart WorkPlace genomineerd voor longlist ABN AMRO Duurzame 50

Acht experts van Smart WorkPlace zijn genomineerd voor de longlist van de ABN AMRO Duurzame 50, de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. 

De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury, onder leiding van de winnaar van de vorige editie, zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

Een jury beoordeelt op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Iedere genomineerde ontvangt voor deze onderdelen punten. Op basis van de puntenscore wordt de lijst, een top 50, samengesteld.

De acht experts van Smart WorkPlace die kans maken om in de top 50 terecht te komen zijn:

Stemmen op je favoriete kandidaat kan hier. Je kunt laten weten wie uit de longlist je stem verdient en  wat jou betreft dus in aanmerking komt als winnaar van deze felbegeerde award. Jouw keuze heeft impact, want deze telt voor 25% mee met de jurybeoordeling op 18 oktober aanstaande.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven