Benut nu je opleidingsbudget van 2021 en start in januari met de opleiding workplace management in 6 dagen!

<span>Benut nu je opleidingsbudget van 2021 en start in januari met de opleiding workplace management in 6 dagen!</span>

Het ontwikkelen en aantrekken van talent is één van de speerpunten van management en HR afdelingen. Maar hoe zorg je dat jouw talent ook gemotiveerd is om hier mee aan de slag te gaan?

In de week van 18 tot en met 22 oktober rondde de WorkPlace Academy de herfsteditie van de basisopleiding workplace management af. Een groep van 12 deelnemers ging in 6 dagdelen aan de slag met de verschillende disciplines die gezamenlijk bijdragen aan een succesvolle werkomgeving. Onder begeleiding van hoofddocent Jan Gerard Hoendervanger werden deelnemers meegenomen in de wereld van workplace management door de vakgebieden FM, HR, IT en vastgoed te combineren om zo het welzijn van de individuele werknemer te vergroten.

De deelnemers waren enthousiast. Zo liet een van hen weten: "De basisopleiding workplace management heeft mij praktische tools gegeven voor de integrale aanpak van het optimaal inrichten van de werkomgeving."

Om de theorie ook meteen toepasbaar te maken binnen de eigen organisatie is er een businesscase ingebracht door Sjoerd Memelink van het UMC Utrecht. De opdracht om aan de hand van de bovenstaande disciplines met een advies te komen werd in de 6 modules uitvoerig voorbereid en op de laatste dag gepresenteerd aan Sjoerd. De resultaten waren vooruitstrevend, zeker gezien de beperkte voorbereidingstijd.

Nu de WorkPlace Academy weer op locatie les kan geven heeft de WorkPlace Academy meteen gebruik gemaakt van enkele inspirerende locaties waar de theorie tot leven komt. Zo vonden de sessies plaats bij a.s.r, Edge Technologies, Stadskantoor Utrecht en Youmeet. Door de werkomgeving zelf te voelen en te ruiken komt de materie tot zijn recht en zie je meteen wat wel en niet werkt. Een rondleiding door het kantoor door de eindverantwoordelijke van elke werkomgeving voegt hier nog aan toe dat je snapt wat het idee, concept en doel van de verschillende bedrijven is.

Naast de inspirerende locaties droeg ook de gemêleerde groep bij aan een succesvolle herfsteditie. De deelnemers kwamen van verschillende organisaties, lees eindgebruikers, leveranciers en kennispartners, maar kwamen ook vanuit verschillende delen van het land en hadden verschillende achtergronden. Zo leerde de deelnemers niet alleen van de experts, maar ook van elkaar.

Zelf ook deelnemen aan de basisopleiding workplace management? Er zijn nog een paar plekken voor de winter- en voorjaarseditie. Meer informatie vind je via deze link.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven