Kijk op Inkoop

Kijk op Inkoop

Tijdens een interactief programma is Canon ingegaan op de uitkomsten van twee onderzoeken waarin ze hebben gekeken naar doelstellingen, gunningscriteria en marktwerking.

Meer samenwerken, beter aanbesteden

Het spel tussen inkoop en verkoop is continu in ontwikkeling. Kennisdeling en van elkaar leren zijn belangrijk. Wat gaat al goed en waar ligt ruimte voor verbetering? Een goede dialoog tussen inkoop en verkoop, of juist tussen inkopers en bid managers, draagt daaraan bij. Het Bidcenter van Canon Nederland zoekt regelmatig deze dialoog met inkopers. Wout Groeneveld en Haiko Brinkers deden daarnaast vanuit hun persoonlijke interesse meerdere onderzoeken op dit vlak, waarvan ze de resultaten graag delen. Want naast persoonlijke ervaringen, is er veel data voorhanden over aanbestedingen.

"Inkopers en bid managers begeleiden beiden hetzelfde proces, zij het vanuit een andere invalshoek. Juist zij zouden, los van de inhoud, veel van elkaar kunnen leren over hoe een goede aanbesteding eruitziet”. - Wout Groeneveld, Senior Manager Commercial Operations, Canon Nederland N.V.

Webinar: Kijk op Inkoop

Op donderdag 22 april '21 organiseerde Canon speciaal voor inkoop-professionals, in zowel het publieke als private domein, die graag op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied, en nieuwsgierig zijn naar de inzichten uit een onderzoeken naar tenders een webinar.

Tijdens het interactieve programma zijn we ingegaan op de uitkomsten van twee onderzoeken waarin we hebben gekeken naar doelstellingen, gunningscriteria en marktwerking:
-    Het effect van de kwaliteit van een bestek
 -   Onderzoek naar meer dan 10.000 Europese aanbestedingen/ percelen in de publieke markt

Kijk hier het live event terug.

Alles weten over inkoop, duurzaamheid en andere onderwerpen? Kijk dan verder op de website van Canon.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven