REVER maakt circulariteit zichtbaar

REVER maakt circulariteit zichtbaar

REVER interieurprojecten stond met een bijzondere stand op de WPX, samen met designer Jaytee van Veen gaven zij invulling aan circulariteit.

Ook de mystery guests waren goed te spreken over de stand van Rever: "Rever Interieurprojecten vond ik de beste stand op het event. Hun bedrijf is innovatief en inspirerend. Verder zag de stand er huiselijk uit waardoor mensen ernaartoe werden gelokt. Telkens wanneer ik er langs liep was het vol met bezoekers"

Circulariteit in de praktijk

Op de WorkPlace Xperience kregen bezoekers een kijkje in Jaytees invulling van circulariteit. "De wereldbevolking, welvaart en consumptie nemen jaarlijks toe. Dat zet klimaat, natuur, maatschappij en economie onder druk. Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor het minimaliseren van grondstofgebruik, het reduceren van CO2-uitstoot en het beschermen van de wereldwijde natuur. Als Rever dragen wij hier actief aan bij en vinden dat we de aarde en haar grondstoffen niet langer zó intensief mogen gebruiken."

Om dit te demonstreren was Rever twee dagen aanwezig met een volledig circulair ingerichte stand in de vorm van een kroeg: aan de linkerkant met gebruikt meubilair en aan de rechterkant met exact hetzelfde meubilair, maar dan refurbished. Hiermee wilden ze laten zien dat gebruikt meubilair perfect een tweede leven kan krijgen én er ook nog eens hartstikke knap uit kan zien. Onder het genot van vegan hapjes en zonder overbodige flyers of give-aways (vanwege de no waste policy)  heeft de stand in z'n geheel een nieuwe bestemming gekregen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven