Thema: Smart & Soft Services

Thema: Smart & Soft Services

De opkomst van technologie bij huisvesting is zeker niet onderbelicht. De samenwerking tussen die technologie en de 'soft' services van een bedrijf is echter een onderwerp dat extra aandacht verdient.

Net als in 2023 licht Smart WorkPlace weer elke maand een thema uit. Benieuwd naar alle thema's? Kijk dan in de jaaragenda!

Slimmer en gezonder

Het thema in februari is gewijd aan het verkennen van de wereld van 'Smart en Soft' services in de kantooromgeving. In een tijdperk waarin technologie en menselijke interactie hand in hand gaan, willen we dieper ingaan op de opkomst van intelligente en empathische diensten die het moderne kantoor transformeren. Van slimme automatisering tot zachtaardige benaderingen van werknemerswelzijn. Deze maand wordt de samenwerking tussen technologie en de menselijke touch belicht en wordt onderzocht hoe deze tandem de werkomgeving van de toekomst vormgeeft. Bereid je voor op een ontdekkingsreis waarin we duiken in de wereld van slimme oplossingen en zachte benaderingen die samen een nieuwe standaard creëren voor effectiviteit, efficiëntie en welzijn op de werkplek.

Gebruik data

Huisvesting en dienstverlening kunnen slimmer ingericht worden door inzet van de technieken en de diverse aanwezige databronnen in gebouwen. Deze kunnen de bedrijfsmatige en primaire processen verrijken en verbinden. Dit faciliteert een optimaal en efficiënt gebruik van de werkomgeving voor zowel gebruiker als dienstverlener.

De redactie van Smart Workplace ontvangt graag content, innovaties en ideeën over dit thema! Heb je een goed artikel of idee? Stuur deze dan op naar redactie@smartwp.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven