Daniël van der Kolk neemt afscheid van de WorkPlace Academy

Daniël van der Kolk neemt afscheid van de WorkPlace Academy

Vanaf het voorjaar van 2021 gaf Daniël van der Kolk als directeur vorm aan de WorkPlace Academy. "Met opleidingen waarde toevoegen aan de gezonde werkomgeving gaf me veel genoegen," aldus Daniël van der Kolk.

Na de laatste cursusdag op 7 maart van de 10e editie van de opleiding WorkPlace Management heeft Daniël van der Kolk zijn werkzaamheden als directeur van de WorkPlace Academy beëindigd. De snelle groei van zijn bedrijf LiveLearn en de daarmee gepaard gaande toename van activiteiten brachten Daniël tot het besluit hier zijn volle aandacht aan te gaan geven. In goede samenspraak verkocht Daniël zijn aandelen van de WorkPlace Academy aan zijn compagnons Wietse Walinga en Wim Kooyman. 

Daniël van der Kolk kijkt met veel plezier terug op de afgelopen jaren waarin hij de WorkPlace Academy tot bloei bracht: "Op het moment dat de WorkPlace Academy in 2021 van start ging bracht Covid 19 grote veranderingen teweeg in het leef- en werkpatroon van mensen. Het hybride werken kreeg definitief vorm en veel organisaties gingen aan de slag met het opnieuw organiseren en inrichten van de werkomgeving. Samen met Jan Gerard Hoendervanger organiseerde ik de eerste editie van de opleiding WorkPlace Management. De uitdagingen die daarbij kwamen kijken waren zondermeer boeiend en leerzaam tegelijk. Op die periode kijk ik met groot genoegen terug."

Toekomst

De WorkPlace Academy wordt voortgezet onder leiding van Wim Kooyman. In nauw overleg met Jan Gerard Hoendervanger (hoofddocent van de Opleiding WorkPlace Management) worden momenteel nieuwe cursussen en masterclasses ontwikkeld. De eerst komende activiteit van de WorkPlace Academy is op 23 mei de Masterclass 'Businesscase voor een betere WorkPlace'. Op 30 mei start de 11e editie van de opleiding WorkPlace Management. Over beide opleidingen volgt spoedig meer informatie op www.smartwp.nl.

Voor directe vragen over deze opleidingen kan via wim@smartwp.nl contact met Wim Kooyman worden opgenomen.

Op de foto van links naar rechts: Nick Lettink (docent), Daniël van der Kolk en Wim Kooyman.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven