DVP Huisvesting & Inrichting

Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag

T: +31 88 0106800


Bij DVP Huisvesting & Inrichting kunt u terecht voor huisvestingsadvies, interieurontwerp en projectmanagement van afbouw en inrichting. Wij ondersteunen en begeleiden onze opdrachtgevers bij diverse huisvestings- en inrichtingsvraagstukken, vanaf initiatief tot en met realisatie. Wij bieden volledige ontzorging, kennis, ervaring en capaciteit voor het realiseren van een duurzame (werk-) omgeving. Een omgeving die inspireert, motiveert en verbindt.

Ons enthousiaste team is betrokken en werkt vanuit een persoonlijke en integrale benadering met co-creatie en prettige werksfeer als sleutel tot verbinding met alle in- en externe stakeholders. Met respect voor alle betrokken disciplines gaan wij de dialoog aan, wat resulteert in draagvlak en betrokkenheid. Hierbij staat klantgerichtheid centraal zonder het bedrijfsbelang/projectresultaat uit het oog te verliezen. De wensen, eisen en behoeften van de opdrachtgever verwezenlijken wij met onze organisatiegerichte aanpak van advies en uitvoering. Hierbij richten wij onze aandacht ook op de identiteit, cultuur en waarden van de organisatie.

De meerwaarde van DVP Huisvesting & Inrichting ligt in de grote diversiteit van specialisten binnen de organisatie Diepenhorst de Vos en Partners in: Bouwmanagement- en techniek; Kostenadvies; Planontwikkeling; BIM-management; Installatieadvies en Smart building concepts. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgever nog beter van dienst zijn en wordt een integrale aanpak gewaarborgd met een totaaloplossing als resultaat.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven