Flexim Group / NL


T: +31 (0)88 077 55 55


Wat we doen

Wij bieden facilitymanagement, tools en diensten om organisaties en hun medewerkers succesvol en efficiënt te faciliteren. Om het maximale uit de facilitaire  waardeketen te halen is het van belang om na te gaan hoe facilitaire dienstverlening kan bijdragen aan het bereiken van de doelen in uw organisatie, het verhogen van de productiviteit op de werkvloer én het werkgeluk van de medewerkers. Het is onze kernactiviteit om hier met onze dienstverlening in belangrijke mate aan bij te dragen. Flexim Group is een familie bedrijf en is actief in 17 landen. Onze focus is gericht op integraal facilitair management van soft en hardservices.

Onze activiteiten:

  • Integraal Facility Management
  • Technisch Beheer en Vastgoed Management
  • Performance management
  • Hospitality Services
  • Handyman Services
  • Project Management & advies
  • Keten- en netwerksamenwerking

Betekenis voor mensen: werkgeluk centraal

Mensen staan centraal in de organisaties waarin zij werken. Met onze dienstverlening dragen we bij aan het succes van deze mensen en de organisaties waarvoor zij werken. Door het verzorgen van de best passende werkomgeving en het bieden van persoonlijke services binnen en buiten werktijd, geven we werknemers energie en maken we mensen blij.  Werkgeluk, vitaliteit, productiviteit en verbondenheid helpt mensen optimaal te presteren en dat helpt uw organisatie verder. De collega’s die vanuit Flexim worden ingezet maken daarin echt het verschil.

Betekenis voor organisaties: meest gewaardeerde werkomgeving

Facility management voor mensen die werken in en aan gebouwen, draagt bij aan het succes van organisaties. Het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die de identiteit van de organisatie versterkt, maakt dat de werkplek een plek is waar mensen graag komen en optimaal presteren. In hecht partnerschap werkt Flexim samen met opdrachtgevers en ketenpartners aan het behalen van de ambities en doelstellingen van uw organisatie. Wij zijn flexibel en bewegen mee waardoor wij extreem klantgericht te werk kunnen gaan, onze werkmethodieken en systemen zijn hierop ingericht.

Betekenis voor gebouwen: duurzaam, veilig en waardevast

Excellent beheer en onderhoud van gebouwen en installaties draagt bij aan duurzaamheid, veiligheid, toekomstbestendigheid en daarmee waardevast vastgoed.  Het is belangrijk dat de gebouwen comfortabel en aantrekkelijk zijn en blijven. Met onze expertise bieden wij vastgoedbeheer dat hieraan bijdraagt. Met beproefde systemen en methodieken richten we ons volledig op de ambities en doelstellingen die de eigenaren en gebruikers van de gebouwen hebben en dragen we toekomstbestendig bij aan de realisatie daarvan.

Betekenis voor onze planeet: verminderen van de ecologische impact

Wij verminderen actief onze impact op het milieu, evenals die van onze klanten. We dragen een grote verantwoordelijkheid om met onze dienstverlening onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun milieudoelstellingen.

Bezoekadres: Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht Google Maps

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven