Edu Peek benoemd tot nieuwe algemeen directeur ISS Nederland

Edu Peek benoemd tot nieuwe algemeen directeur ISS Nederland

Edu Peek is benoemd tot nieuwe algemeen directeur voor Smart WorkPlace partner ISS Facility Services in Nederland. Hij volgt daarmee Kees Stroomer op die zijn carrière buiten de ISS Group gaat voortzetten.

Stroomer was werkzaam voor het bedrijf sinds februari 2015 en neemt na ruim 4 jaar afscheid van ISS na het leiden van de succesvolle transitie van het bedrijf naar een organisatie met volle focus op integrated facility services (IFS).  

Edu Peek werkt sinds oktober 2016 bij ISS Nederland in de functie van Directeur Key Accounts en werkte voorheen bijna 20 jaar bij KLM in diverse commerciële en operationele functies. Zo was hij o.a. werkzaam als Director Sales Nederland en als Director Operations van het Sales en Services Center voor Europa van Air France/KLM/Delta. Bij ISS heeft Peek een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie naar een klantgerichte Key Account organisatie. 

Van schoonmaakbedrijf naar integrale facilitaire dienstverlener

ISS ontwikkelde zich de laatste jaren van een groot schoonmaakbedrijf tot integrale facilitaire dienstverlener. Binnen integrated facility services is ISS verantwoordelijk voor het management, coördinatie, organisatie en levering van de volledige facilitaire dienstverlening, waarin meerdere services worden aangeboden. In september 2018 verkocht het bedrijf de portefeuille van enkelvoudige schoonmaakdiensten aan CSU. De overname van deze activiteiten sloot goed aan bij de strategische keuzes van beide partijen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven