22 oktober 2020: De toekomst van gedeelde ruimtes (1/5)

22 oktober 2020: De toekomst van gedeelde ruimtes (1/5)

okt23

Hoe ziet de toekomst van gedeelde ruimtes eruit? Dat komt op 22 en 23 oktober aan de orde tijdens een online streamingevent van Smart WorkPlace partner Vitra met vier thema’s.

Dit jaar heeft onze perceptie van ruimte radicaal veranderd. We zijn begonnen plaatsen te vermijden waar we vreemden ontmoeten of een omgeving die ons zou kunnen blootstellen aan toevallige ontmoetingen. We kregen de opdracht van regeringen wereldwijd om thuis te blijven en thuis te werken. Bedrijven werden gedwongen om een massa-experiment uit te voeren: werken op afstand. Onze huizen werden ineens een plek om te werken, tijd door te brengen met het gezin, te leren, feest te vieren, te rouwen en nog meer, en dat allemaal op hetzelfde moment.

Tijdens de twee dagen van de Vitra Summit 2020, een online streamingevent op 22 en 23 oktober, wil Vitra verder gaan dan de voor de hand liggende implicaties. Vitra is ervan overtuigd dat de omgeving voortdurend vormgeeft aan onze gedachten en gevoelens. Interieurruimtes kunnen bedrijfsculturen veranderen, de geest verheffen en het welzijn van de bewoners beïnvloeden. Vitra nodigt u uit om samen met hen na te denken over hoe u een toekomstbestendige omgeving kunt creëren: thuis, op kantoor en onderweg.

De Vitra Summit 2020 heeft vier thema’s. Op 22 oktober zijn dat The human and the office en Design matters. Op 23 oktober zijn de thema’s Dynamic Spaces en Remote World.

De Vitra Summit 2020 is gratis en toegankelijk voor iedereen. Om uw persoonlijke ticket te ontvangen, kunt u zich hier inschrijven.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 22 oktober 2020permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven