Waarom is meubelinventarisatie onmisbaar?

Waarom is meubelinventarisatie onmisbaar?

Meubelinventarisatie kan een rol spelen bij het verbeteren van de werkplekefficiency, bij circulair FM, bij investering en budgetplanning en bij CO2-reductie. Daarom houdt Smart WorkPlace partner Measuremen er een webinar over.

Het webinar dat wordt gehouden op donderdag 12 maart duurt van 14.00 tot 14.30. In de aanloop naar het webinar publiceerde Measuremen een aantal blogs die ingingen op de verschillende aspecten.

In de eerste blog – ‘Circulair facility management: winst voor iedereen, maar ook een uitdaging.’ –  wordt ingegaan op de voordelen die Circulair FM de maatschappij, de facility manager en de medewerker biedt.

De tweede blog – ‘Verhuizing? Organiseer de chaos!’ – legt uit dat een goede inventarisatie vooraf zich dubbel en dwars terugbetaalt als je verhuizing binnen budget, op tijd en zonder stress of last minute verrassingen kan worden uitgevoerd. 

De derde blog – ‘Optimaal investeren door efficient te inventariseren’ – behandelt het vraagstuk hoe je optimaal investeert in je kantoormeubilair tijdens de levenscyclus van je organisatie en hoe je omgaat met onderhoud en vervanging.

In de vierde blog – ‘Voorkom impulsmanagement!’ – draait het om het feit dat de werkomgeving per definitie subjectief wordt ervaren en dat daardoor het gevaar van impulsmanagement dreigt. Feiten op een rijtje zetten kan dit voorkomen.

Aanmelden voor het webinar kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven