Vier de terugkeer naar kantoor

Vier de terugkeer naar kantoor

Laten we de terugkeer naar kantoor vieren! Dat is de oproep van Smart WorkPlace partner D&B The Facility Group. Daarom stelde het BackStronger-bundels samen om er een geweldige rentree van te maken.

De vier bundels bevatten elk een mix van producten en diensten die het kantoor in één draai weer vertrouwd, veilig en leuk maken.

Bundel 1 – ‘RENTREE’

De ijsfiets twee dagen lang, inclusief 200 ijsjes. Verras uw collega’s met twee dagen lang de ijsfiets voor (of in) uw kantoor! Alle ijsfietsen worden bemand door vrolijke en enthousiaste ijsmannen en ijsvrouwen. Het leuke is dat niet alleen al het ijs 100% biologisch is. Ook de bakjes en lepeltjes zijn duurzaam en afbreekbaar. Maar dat is nog niet alles. Deze bundel bevat ook 50 goodiebags. Bij de terugkomst naar kantoor mag je uitpakken. Je hebt elkaar tenslotte al een tijdje niet gezien. En daar hoort een passend cadeau bij. Deze goodiebag ‘smaakt naar meer’ en bevat onder andere een Apple Pie reep, koekjes van De Koeckebackers, vier soorten Thijs Ice Tea en een Tony Chocolonely reep.

Bundel 2 – ‘DÉJÀ VU’

Naast twee dagen de ijsfiets (zie onder bundel 1) bevat deze bundel ook vijf dagen elke dag een andere foodtruck. Japans-Peruaans? Indonesisch of Mexicaans? Of BBQ streetfood uit Suriname? Het leuke van foodtrucks is de variatie. Nieuwe dingen proberen.

Bundel 3 – ‘REVENIR’

Naast 50 goodiebags (zie onder bundel 1) bevat deze bundel ook Loaf, twee weken lang de lekkerste koffie in een eyecatcher zoals de Piaggio Ape of een nette houten espressobar. Er is keuze tussen vijf variaties. Elke Loaf komt met een vriendelijke, sprankelende gastvrouw die al uw medewerkers en gasten voorziet van de beste koffie en wat lekkers.

Bundel 4 – ‘PHÉNIX’

Het volledige pakket. Met twee weken Loaf (zie bundel 3), vijf dagen een foodtruck (zie bundel 2) ook nog:

-        Booze & Bites: de VrijMiBo met mooie dranken en luxe hapjes (vanaf 20 personen)

-        DJ bakfiets, twee uur: Een bakfiets uit 1935, volledig omgebouwd tot DJ-booth. De platen zijn zo ingedeeld, dat de mensen makkelijk zelf een plaat kunnen uitzoeken als verzoekje.

-        Professionele desinfectie, maximaal acht uur: naast al het feestgedruis, moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor de wat serieuzere zaken. Zoals de volledige desinfectie van uw kantoor bijvoorbeeld. Met een gerust gevoel de draad oppikken, in de wetenschap dat alle touchpoints en werkplekken volledig zijn gedesinfecteerd met biologisch afbreekbare (en dus onschadelijke) middelen. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

 • Maak kennis met The Food Office

  Maak kennis met The Food Office

  dinsdag 16 mei

  The Food Office en Smart WorkPlace werken samen aan een jaarlijks onderzoek over catering in de werkomgeving. Maar wie is ...

  Verder lezen

 • Het Leren Van Nu

  Het Leren Van Nu

  dinsdag 2 mei

  Het onderwijs maakt een ongekende transformatie door. Bij die transormatie hoort een dynamische omgeving, in dit inspiratie ...

  Verder lezen

Terug naar boven