Andersnaarwerk.nl biedt nieuwe oplossingen woon-werkverkeer

Andersnaarwerk.nl biedt nieuwe oplossingen woon-werkverkeer

Veilig reizen in het nieuwe mobili-tijdperk vraagt om flexibele alternatieven voor het woon-werkverkeer. Smart WorkPlace partner Pon Business Mobility lanceert daarom voor werkgevers en werknemers www.andersnaarwerk.nl.

Nederland komt weer in beweging. Thuiswerken blijft de norm voor wie dat kan, maar schoorvoetend maken we ook weer afspraken buiten de deur. De vraag is: hoe doen we dat? En: hoe komen we daar? Veilig reizen in het nieuwe mobilitijdperk vraagt om flexibele alternatieven. En die zijn er.

Veel werkgevers en werknemers zijn op zoek naar nieuwe oplossingen voor het woon-werkverkeer? Reizen met het openbaar vervoer voelt minder comfortabel. En door het thuiswerken blijft de auto langer staan. De vanzelfsprekendheid waarmee we in de auto of bus, trein of metro stappen, is voorbij. De overstap naar alternatief vervoer is urgenter dan ooit. En flexibiliteit is daarbij een voorwaarde.
Andersnaarwerk.nl, een initiatief van Pon Business Mobility, helpt werkgevers en werknemers bij het vinden van passende vervoersoplossingen. Dit platform helpt je met gerichte vragen en antwoorden precies te weten wat voor jouw situatie het beste werkt.
Andersnaarwerk.nl laat je concreet zien welke mogelijkheden je hebt om optimaal te reizen met de fiets, e-bike, auto of openbaar ervoer. Voor optimale flexibiliteit adviseert andersnaarwerk.nl ook all-in concepten. Denk aan een mobiliteitsbudget dat door de medewerker naar eigen inzicht te besteden is. Of aan een financieel interessante combinatie van lease-auto en leasefiets. De vragen en antwoorden op Andersnaarwerk.nl zijn volledig afgestemd op omvang en type van het bedrijf, de woon-werkafstand en de mogelijke wensen van de gebruiker.

De website andersnaarwerk.nl stelt zowel de werkgever als de werknemer vijf vragen.

Voor de werkgever:

  • Welke mobiliteitsuitdaging heeft jouw organisatie?
  • Hoeveel medewerkers heeft u?
  • Bent u op zoek naar een tijdelijke of structurele oplossing?
  • Welke strategische doelstelling is voor u het belangrijkste?
  • Waar bevindt uw bedrijf zich?

Voor de werknemer:

  • Hoe reisde je naar je werk?
  • Wat is je woon-werkafstand?
  • Wat voor mobiliteitsregeling biedt jouw werkgever?
  • Welke uitdaging ervaar je op dit moment?
  • Welke situatie is op jou van toepassing?

De website andersnaarwerk.nl bevat ook veel gestelde vragen voor zowel werkgevers als werknemers.

Andersnaarwerk.nl biedt nieuwe oplossingen woon-werkverkeer

Het platform andersnaarwerk.nl is opgezet door Pon Business Mobility. Daarbij wordt samengewerkt met Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA Volkswagen Bedrijfswagens, Greenwheels, Next Urban Mobility, HUUB, Gazelle, Shuttel, MIND Mobility, LEASE A BIKE, DOCKR, Swapfiets, Euromobil en autoabonnement.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven