HR en zakelijke mobiliteit

HR en zakelijke mobiliteit

Hoe zorg je er als HR-professional voor dat het mobiliteitsbeleid van je organisatie aansluit bij de wensen van de medewerkers en betaalbaar blijft? Daarover maakte Smart WorkPlace partner Pon Business Mobility een whitepaper.

Vaste patronen worden losgelaten, we kiezen gericht hoe we willen leven én werken. Werken kan op kantoor, onderweg of op een flexplek, maar nu werken we vooral thuis. Logisch dat ook de wensen op het gebied van mobiliteit veranderen. Op korte termijn – door de pandemie – maar ook op lange termijn. Hoe zorgt jouw organisatie dat de mobiliteit aansluit bij de wensen van je medewerkers én betaalbaar blijft? Pon Business Mobility deelt in de whitepaper Hoe mobiliteit slimmer kan in jouw organisatie kennis en ervaring en praat bij op het gebied van zakelijke mobiliteit. De whitepaper is speciaal gericht op HR-professionals, zodat zij in hun organisatie de mobiliteit slimmer kunnen regelen.

Inhoud van de whitepaper:

‘Flexibel, efficiënt en duurzaam’- Een innovatieve kijk op mobiliteit

Organisaties veranderen snel. Sluit de manier waarop de mobiliteit in jouw organisatie is geregeld nog aan bij de strategie? Of zie jij kansen voor verbetering? Zakelijke mobiliteit kan in veel organisaties flexibeler, efficiënter en duurzamer.

Mobiliteit in de praktijk: Hoe de gemeente Den Bosch het vervoer slimmer en duurzamer maakte

De gemeente Den Bosch werkte nauw met Pon Business Mobility samen bij het verbeteren en verduurzamen van het vervoersbeleid. De gemeente stimuleert medewerkers om de duurzame en efficiënte keuzes te maken voor hun reizen.

Verbeter in vier stappen de mobiliteitsstrategie in jouw organisatie

Pon Business Mobility laat HR-professionals zien waar kansen voor verbetering liggen. Kleine en grote verbeteringen. Het bedrijf brengt samen met HR-professionals de mogelijkheden in kaart. En helpen bij de praktische uitvoering ervan. Dat gebeurt in vier stappen: Inventariseren, Inspireren, Informeren en Communicatie.

De whitepaper is hier te downloaden.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven