Marktonderzoek informatiesystemen in 2017-2019

Marktonderzoek informatiesystemen in 2017-2019

Voor het vierde opeenvolgende jaar organiseert Bouwstenen voor Sociaal het ’In Control’-onderzoek. Dit jaar wordt het onderzoek uitgebreid van informatiesystemen naar informatiemanagement voor vastgoed- en facility managers. 

Het onderzoek van 2017 wordt gepresenteerd tijdens de Najaarsbijeenkomst op 30 november in De Basiliek in Veenendaal. De onderzoeksresultaten van 2015 en 2016 zijn gratis te downloaden

Bouwstenen voor Sociaal heeft voor de periode 2017-2019 een ontwikkelprogramma opgezetwaarbij de focus verschuift naar de gebruiker, zijn informatiebehoefte en zijn ontwikkelproces. Het doel van het onderzoeksprogramma ‘In Control’ is het informatiemanagement in de publieke sector naar een hoger plan te brengen, uitgaande van de ambities en doelen van de betrokkenen, aansluitend bij hun werkprocessen en in samenhang met de professionalisering van de uitvoering.

Softwareleveranciers kunnen met hun product meedoen aan het ontwikkelprogramma. Gebruikers van hun software kunnen deze online beoordelen. Op dit moment staan 53 software-applicaties online ter beoordeling. De begeleidingsgroep wordt voorgezeten door Henk Hoogland van de gemeente Almere.

Geïnteresseerden kunnen zich HIER aanmelden voor deelname aan het ‘In Control’-onderzoeksprogramma 2017-2019. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven