14 december 2017: 'Samen werkt' centrale thema MVI-jaarcongres

14 december 2017: 'Samen werkt' centrale thema MVI-jaarcongres

Op 14 december 2017 wordt de tweede editie gehouden van het jaarcongres over Maatschappelijk Verantwoord Inkopen: ‘Samen werkt!'

Maatschappelijk verantwoord inkopen of opdrachtgeverschap is een onderwerp voor alle overheidsprofessionals: beleidsadviseurs, budgethouders, bestuurders en inkopers. Hoe eerder duurzame of maatschappelijke doelen meegenomen worden in een project, hoe succesvoller de uiteindelijke inkoop. Het MVI-congres biedt inspiratie en verdieping voor alle overheidsprofessionals die zich bezig houden met maatschappelijke en duurzame initiatieven.

Het congres is bedoeld voor ontmoeten, leren van elkaar, kennis halen en geïnspireerd worden. Er zijn partijen die aansluiten bij het Manifest MVI en de koopwijsprijs wordt uitgereikt. Daarnaast kunt u rekenen op inspirerende presentaties, 16 deelsessies van collega's uit het vak en daarbuiten, zowel inkoop, beleid als bestuur, ontmoeting met het bedrijfsleven en veel interactie met vakgenoten en niet-vakgenoten.

In twee deelsessierondes kunnen deelnemers over veel onderwerpen informatie ophalen. In een van de deelsessies wordt stil gestaan bij de transitie die we in Nederland willen maken én de vele gezichten van circulariteit en de uiteenlopende keuzes die je daarbinnen kunt maken. Een ander voorbeeld van maatschappelijk verantwoord inkopen inkopen bij een sociale onderneming. In deze workshop staat de samenwerking tussen de gemeente Nijmegen en Cycloon centraal. Deze samenwerking kwam tot stand nadat het SW-bedrijf bepaalde taken had afgestoten en die via een aanbesteding in de markt kwamen.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Bron: MVI

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 14 december 2017permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven