SWP biedt speciaal partnerpakket voor Opdrachtgevers en Gebruikers

SWP biedt speciaal partnerpakket voor Opdrachtgevers en Gebruikers

Als Opdrachtgever en/of Gebruiker (vertegenwoordiger van Eindgebruikers) kunt u ook Partner worden van Smart WorkPlace. Daarvoor is een speciaal pakket samengesteld: Show Me!

Dit pakket geeft u de mogelijkheid uw organisatie als koploper met een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving te profileren. Echter, met dit pakket kunt u ook uw vraag-pitch volgens de Smart WorkPlace visie via onze mediakanalen en events in de markt te leggen. Het pakket heet daarom ‘Show Me!’

Smart WorkPlace biedt u de mogelijkheid uw transformatie naar een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving te versnellen. Als Opdrachtgever/Gebruiker profileert u zich naar uw potentiële eindgebruikers als innovatieve werkgever, dienstverlener en partner. U bent een koploper die zich bewust is van de impact van de werkomgeving –  thuis, mobiel, in de stad en in uw gebouwen. Wij helpen u uw vraag-pitch volgens de Smart WorkPlace visie te ontwikkelen en leveranciers, adviseurs, experts, partners en dienstverleners te vinden die uw visie snappen. Eventueel met een Transformer-traject voor uw pitch of versnelling. Bijvoorbeeld voor ontwikkeling van een FM-BIM. In samenwerking met onze eigen, maar ook andere experts, 'peers' en ervaringsdeskundigen.

Als SWP-partner bent u zich bewust van de noodzaak van integratie van de silo’s HR, IT, Beheer & Onderhoud, Vastgoed, FM en Mobiliteit voor een optimale inspiratie en de effectieve uitvoering van uw werkprocessen. U werkt het liefst met gelijkgestemde partners die ook de balans van sociale, technologische en ruimtelijke innovatie zoeken om uiteindelijke de werkomgeving van Eindgebruikers te innoveren. Online, offline, anywhere, anytime.

SWP biedt speciaal partnerpakket voor gebruikers

Voor meer informatie neem contact op met Wim Kooyman: Wim@SmartWP.nl en 06-20 686367. Hij stuurt u graag de Show Me!-brochure.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven