Leaseauto Testdag trekt 400 professionals naar Rosmalen

Leaseauto Testdag trekt 400 professionals naar Rosmalen

De eerste Leaseauto Testdag trok onlangs kleine 400 zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere belangstellenden. Op zoek naar een nieuwe leaseauto én naar de nieuwste ontwikkelingen.

De deelnemers konden tijdens het nieuwe evenement, dat werd gehouden in het Autotron Rosmalen, instappen en wegrijden in de auto’s van hun voorkeur. In totaal stonden de meest interessante zakelijke automodellen van het merendeel van de automerken op het buitenterrein van Autotron opgesteld. Daar werd door de deelnemers gretig gebruik van gemaakt.

Half uurtje testrijden

Bezoekers van de testdag konden kiezen uit maar liefst vijftien automerken (Honda, Kia, Nissan, Volkswagen, Smart, Toyota, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Lexus, Skoda, Citroën, DS, Mazda, Peugeot en Seat). Het scannen van de badge was voldoende om een half uurtje met de auto’s op pad te gaan en te ervaren hoe het gesteld is met onder meer het comfort, de rijeigenschappen, de motorprestaties en de ruimte. Ook de werking van ADAS-systemen kon uitgebreid getest worden.

Toekomst

Leaseauto Testdag trekt 400 professionals naar Rosmalen

Ondertussen gingen acht sprekers tijdens het ADAS Congres binnen uitgebreid in op de mogelijkheden die ADAS biedt en de uitdagingen die er liggen om van deze rijassistentiesystemen ook echt een succes te maken. Er werd uitgebreid gesproken en gediscussieerd over de rol van ADAS, de auto van de toekomst en over zelfrijdende systemen. Tussen de sessies door was er volop tijd voor de congresbezoekers om de systemen zelf uit te proberen.

De organisatie van de Leaseauto Testdag (Vereniging Zakelijke Rijders en Promedia Group) kijkt of deze testdag in 2019 een mooi vervolg kan krijgen.

Bron: VZR

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven