Climate Planet staat maandlang in Utrecht

Het Jaarbeursplein is een maand lang het klimaatmiddelpunt van de wereld. Want vanaf morgen staat de immense wereldbol van de succesvolle internationale Climate Planet voor het eerst in Nederland.

In deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages worden van 6 oktober tot en met 3 november allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Global Goals. Deze 17 werelddoelen gaan over armoede, veiligheid, schone energie en gelijkheid. Uw keuzes bepalen mede of de Global Goals worden gehaald: Pak ik de fiets of de auto? Wat doe ik op mijn brood? Welke social media posts lees ik wel en welke niet? 

Een 360 graden film neemt de bezoeker mee op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Deze activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met bedrijven en organisaties, waaronder Smart WorkPlace Partner AT Osborne.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen Climate Planet bezoeken. Zo biedt Climate Planet business events aan om samen met klanten, partners en/of collega’s een echte ruimtereis en te ervanren hoe bijzonder en fragiel de aarde is. De wereldbol is daarvoor op dinsdagen en donderdagen beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie over Climate Planet.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven