Verkiezing Chief Human Resources Officer 2018

Verkiezing Chief Human Resources Officer 2018

Wie wordt de meest innovatieve HR-directeur van Nederland en volgt Janine Vos op als CHRO of the Year? Op donderdag 22 november wordt de CHRO of the Year Award tijdens de CHRO Summit 2018 uitgereikt. 

De jury heeft uit een longlist vijf kandidaten genomineerd die kans maken om Janine Vos (Rabobank) op te volgen als CHRO of the Year 2017. De nominaties van deze vijf HR-executives komen voort uit een longlist die deze zomer werd samengesteld op basis van input uit de CHRO Community. Een vierkoppige jury stelde hieruit een shortlist samen van de vijf meest inspirerende, impactvolle en innovatieve kanshebbers voor 2018. 

De vijf genomineerden voor The CHRO of the Year Award 2018 zijn (van links naar rechts): Jana Belyušová (Endemol); Tjahny Bercx (Leaseplan); Abbe Luersman (Ahold Delhaize); Hans van Leeuwen (Asito) en Renata Mrazova (NN).

Inspiratie, Innovatie en Impact

Deze CHRO’s hebben zich onderscheiden met een innovatief en vooruitstrevend HR-beleid, kortweg de 3 I’s: Innovatie, Inspiratie en Impact. Een beleid dat een duidelijke impact heeft op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdraagt aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen een diepe HR-kennis te kunnen combineren met een strategisch inzicht en een heldere toekomstvisie. 

Gesprekken

Begin november zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar. Uiteindelijk zal de jury op basis van dit gesprek, interviews en input uit de community tot een oordeel komen wie de titel CHRO of the Year 2018 verdient. 

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Tijdens de CHRO Summit 2018 in het Koninklijke Instituut van de Tropen op 22 november wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Bron: CHRO

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven