WeWork springt in het diepe met ex-JLL topvrouw

WeWork springt in het diepe met ex-JLL topvrouw

Wie weet dat EY zijn werkplekportfolio wereldwijd naar 25% coworking brengt, snapt waarom WeWork nu ook Facility Management gaat aanbieden. Kunnen ze zwemmen?

Om dat te bewerkstelligen heeft WeWork Maureen Ehrenberg aangenomen, de voormalige president van Global Integrated Facilities Management bij JLL. Zij is het eerste wereldwijde hoofd geworden van facility management services van WeWork, aldus het bedrijf. "Ik krijg de mogelijkheid om facility management voor de toekomst te bouwen. Die kans kon ik niet laten schieten", zei Ehrenberg, die medio december is begonnen. 

Productieve werkplek

Ehrenberg zal zich richten op het managen van de bestaande faciliteitenbeheersdiensten die WeWork op zijn co-workinglocaties uitvoert en deze uitbreidt om grotere zakelijke klanten aan zich te binden. De nieuwe facility management-service wordt ondergebracht bij WeWork’s adviesonderdeel Powered to We. WeWork wil in deze dienst gegevens en technologie gebruiken om "een echt productieve, goed gebruikte werkplek te kunnen leveren", zodat werknemers "minder tijd verspillen met het zoeken naar bijvoorbeeld een vergaderruimte", aldus Ehrenberg. "Het stelt ons in staat om ruimte als een service-ervaring te bieden en echt zinvolle gegevens te verzamelen. Dit is absoluut waar we naartoe gaan."

Ehrenberg is al meer dan 25 jaar actief in de sector en was eerder de wereldwijde directeur van facilitair management voor CBRE. Ze kwam in 2014 bij JLL, waar ze ruim 3 miljoen m2 kantooroppervlak in de Verenigde Staten beheerde, waaronder kantoren voor Microsoft, IBM en Google.

Bron: Commercial Observer

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven