HumbleBuildings nieuwe partner Smart WorkPlace

In de huidige werkomgeving wordt dataverzameling steeds belangrijker. Data geeft ons meer inzicht krijgen om efficiënter om te gaan met het gebouw. Nieuwe SWP-partner HumbleBuildings vertelt hoe.

Che Chong Hau is sales representive bij HumbleBuildings en vertelt over die veranderende werkomgeving en de rol die hij ziet in het partnerschap met Smart WorkPlace

Welke kansen/ontwikkelingen ziet HumbleBuildings voor de werkomgeving van de toekomst?

"De vastgoedbranche is momenteel erg actief en dat maakt deze tijd tot een goede periode om te innoveren. Om vastgoedeigenaren en -beheerders nog beter te informeren gaat data, die we uit de gebouwen halen, een belangrijke rol spelen. We kunnen steeds slimmere dingen bouwen. We willen onderhoud voorspellen en in basis hoeven straks minder werk te doen."

Welke rol ziet HumbleBuildings daarin voor zichzelf?

"Naast onze gebouwinspecties bieden wij deze aanvulling aan om deze groep verder te gaan ondersteunen. Er speelt nu van alles, en met HUMBLE spelen we hierop in. We ontwikkelen een softwareplatform dat gericht is op de toekomst. HUMBLE gaat de drijvende kracht van HumbleBuildings worden. Nieuwe technologieën bedenken en meer automatiseren. Technologie neemt steeds meer werkzaamheden van mensen over. Onze nieuwe bedrijven, Humble Connect en Humble Tech, gaan voor ons het verschil maken."

"Humble Connect ontwikkelt sensoren om gebouwen te voorzien van nieuwe technologieën om het aantal inspecties te verminderen. Hier stoppen we de komende jaren veel energie in. Wij geloven erg in het belang van onderhoud van een gebouw. Dat is waar we vandaan komen en waar onze interesse naar uit gaat. Daarbij hoort ook risico-voorspellend onderhoud. Dankzij systemen die vroegtijdig mogelijke risico’s signaleren ondervinden gebouweigenaren en gebruikers straks minder of geen storingen meer. Door deze nieuwe technologieën te gebruiken besparen zij veel geld aan onderhoud. Zodra we de pilotfase achter de rug hebben, kan het risico-voorspellend onderhoud in gebouwen worden toegepast. Daarom blijven wij zoeken naar nieuwe technologieën en naar mogelijkheden om die in te zetten."

HumbleBuildings nieuwe partner Smart WorkPlace

"Humble Tech is het eerste Smart Building adviesbureau in Nederland. Met het toevoegen van smart buildings gaan we net een stapje verder dan alleen het (installatie)advieswerk. Met ondersteuning van een partner als Gooee maken we deze ambitie werkelijkheid."

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor HumbleBuildings een belangrijke factor om in te participeren?

"Het is utopie om als Vastgoedadviseur alle kennis in huis te hebben. Wij geloven in samenwerken en kennisdelen. Gezamenlijk kan je een betere ondersteuning en advies bieden."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven