Vertidesk nieuwe partner van Smart WorkPlace

Vertidesk nieuwe partner van Smart WorkPlace

Elke medewerker verdient een vitale werkplek. Dat vindt Jisk Boschma, oprichter van Vertidesk, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Hij licht toe waarom dat zowel voor de medewerker als voor de organisatie belangrijk is.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Vertidesk voor de werkomgeving van de toekomst?
“Je zal maar de hele dag op een kantoor zitten en vanuit één houding je werk moeten doen. Daar wordt niemand vitaler van. Ik denk continu: ‘hoe kunnen we dát verbeteren?’ Met Vertidesk willen we een onderscheidende leverancier zijn van goed gereedschap. Het verzuim omlaag brengen en het (werk)plezier omhoog. Wanneer ik langs een klant rij ben ik oprecht blij dat ze daar nu fijne werkplekken hebben! In de toekomst werken we allemaal zittend én staand. Daarnaast ontwikkelt de software zich in rap tempo. Zo hebben we nu de mogelijkheid om bureaus met behulp van een app in te stellen. Deze software is zo slim, dat hij je ook adviseert om – indien nodig – jouw werkhouding aan te passen. Verder zie ik veel werkgevers vechten om goed personeel, waardoor ze steeds meer openstaan voor een aantrekkelijke werkomgeving. Een mooie kans om iedereen die welverdiende vitale werkplek te geven.”

Welke rol kan Vertidesk daarbij spelen?
“Alles uit de wetenschap willen we weten. Kennis vergaren, zodat we ook weten waar we het over hebben. Gebaseerd op bewijs. Op deze manier kunnen we aantonen dat een houding of bepaald meubelstuk beter is óf juist minder goed. De Swopper is daar een goed voorbeeld van; rechtstreeks ontstaan vanuit de wetenschap. Een andere leverancier zou dit model niet zo snel kiezen, maar we juist wel omdat de voordelen bewezen zijn. We zijn ook niet afhankelijk van standaarden, zoals bijvoorbeeld overheden gedwongen worden binnen de ‘stoelennorm’ stoelen aan te schaffen. Vertidesk is daarin vrijer en zo leveren we altijd maatwerk.”

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor Vertidesk een belangrijke factor om in te participeren?
“Zoals ik bij de vorige vraag al vertelde, vergaren we graag kennis. Door middel van onze samenwerking met SWP hebben we toegang tot een uitgebreide kennisbank die bijdraagt aan een betere werkomgeving. Er worden onderwerpen besproken over de juiste akoestiek, wat doet een werkomgeving met je qua kleur, wat doen planten, etc. Alle partners weten waar ze het over hebben en hun disciplines sluiten mooi aan bij onze missie: alles voor de vitale werkplek!”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven