Ad van Beek HR-leider met beste visie

Ad van Beek HR-leider met beste visie

Ad van Beek, Hoofd HRM bij het IJsselland Ziekenhuis, heeft volgens een vakjury de beste HR-visie. De prijs werd op 12 december bekend gemaakt tijdens een event van HRcommunity.

De jury moest kiezen uit tien finalisten. Uiteindelijk kozen ze voor Ad van Beek met de volgende motivatie: “De winnaar heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven, maar recent bewust gekozen voor de zorg: een complexe sector waar HR hard nodig is. Binnen deze korte periode maakt hij echt al het verschil bij de transformaties in de zorg en dat doet hij op indrukwekkende wijze!” Paul Peter Feld, CHRO bij Enexis, legde beslag op de tweede plaats. De derde plaats was voor Jolanda Sappelli, Directeur Human Resources bij a.s.r. Sapelli legde tevens beslag op de publieksprijs. Bij de publieksprijs eindigde Diane Tuijnebreijer-ten Hove, Director Human Resources bij Wärtsilä als tweede en Margreet Fleurkens, Head of HR bij Nespresso Nederland, als derde.

Bij de HR-wetenschappers ging de eerste prijs naar Floor Rink, Hoogleraar Organisatiegedrag bij Rijksuniversiteit Groningen. De tweede prijs ging naar Bram Steijn, Hoogleraar HRM in de publieke sector en vicedecaan onderwijs ESSB/Erasmus Universiteit Rotterdam. De derde prijs was voor André Wierdsma, emeritus hoogleraar ‘Organiseren en co-creëren’ aan de Nyenrode Business Universiteit.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven