Masterclass over de weg naar gezonde gebiedsontwikkeling

Leven en werken in een gezonde omgeving wordt steeds belangrijker. Daarom verzorgt Nils Bonder over dit onderwerp een masterclass. Met aandacht voor gezonde gebouwen, gezonde gebieden en gezond gedrag,

Gezondheid wordt steeds belangrijker – en alhoewel dat meer dan ooit voor zich spreekt, valt er in de context van de omgeving waarin wij leven en werken nog veel te winnen. Nils Bonder is als manager Healthy Urban Living binnen AM dagelijks met dit onderwerp bezig: het is welhaast zijn levensmissie geworden. Voor AM is het leven en werken in een gezonde omgeving één van de kernthema’s geworden: ‘Healthy Urban Living & Working’. In deze masterclass vertelt Nils over gezonde gebouwen, gezonde gebieden en uiteindelijk over het gezond gedrag van mensen.

Zo vertelt Nils dat de fysieke omgeving gezond gedrag kan uitlokken. In het ontwerp moet gezond gedrag de makkelijke en leuke optie zijn. Denk aan fietsparkeren dichterbij dan de parkeerplek van de auto, waardoor de fiets pakken sneller en slimmer is. En in die nieuwe omgeving is het zaak om gezond gedrag te stimuleren. AM wil daarom ook na de oplevering van de wijk betrokken blijven en samen met andere partners gezond gedrag te stimuleren zowel ‘offline’ in de wijk zelf als online via een platform.

De masterclass van Nils Bonder is de vierde uit de reeks die door CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace is geproduceerd.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende masterclasses? Vul dan het Remind Me-contactformulier in om tijdig over de komende masterclasses te worden geïnformeerd. Inmiddels zijn er drie masterclasses geweest. De eerste masterclass was van Simone Leenders. U kunt deze masterclass hier terugzien. De tweede masterclass was van Herman Kok. U kunt deze masterclass hier terugzien. De derde masterclass was van Yvette Tietema. U kunt deze masterclass hier terugzien.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven