Stroomloze verstelbare zit-sta werkplek voor thuis

Stroomloze verstelbare zit-sta werkplek voor thuis

Een verstelbare zit-sta werkplek voor thuis zonder stroom? Dat kan met de innovatieve circulaire NO ELECTRIC thuiswerkplek van Smart WorkPlace partner TRIBOO.

Geen elektriciteit gebruiken is geen CO2 genereren. Met dit uitgangspunt werd de NO ELECTRIC werkplek uitgedacht. Door middel van een innovatief mechaniek is er geen elektromotor nodig om de hoog-laag functie van 70 tot 120 centimeter te faciliteren. Het mechaniek bevat een voorgespannen veer in combinatie met een contragewicht. Niet langer drukken op een knopje en wachten tot het bureau de juiste hoogte heeft bereikt. Met een handgreep beweegt het bureaublad, gebalanceerd, in een fractie van een seconde naar de juiste werkhoogte. Zo wordt ultiem gebruiksgemak gecombineerd met geen elektriciteit gebruiken.

Een innovatief frame zonder een innovatief werkblad is voor TRIBOO geen innovatieve werkplek. Daarom wordt de NO ELECTRIC werkplek uitgerust met een lichtgewicht en circulair  #GREENGRIDZ bureaublad. #GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelconstructiepaneel gemaakt in Nederland. De opbouw van de lichtgewichtconstructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Hierdoor is het paneel super stijf, trekt niet krom en is zeer sterk.

Door het innovatieve GRID zijn er, afhankelijk van de dikte van het paneel, tussen de 60 en 90% minder grondstoffen nodig en is de CO2-uitstoot bij de productie 60% lager dan bij traditionele massieve meubelpanelen zoals spaanplaat, MDF en multiplex.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven