Circulariteit in augustus centraal thema bij Smart WorkPlace

Circulariteit in augustus centraal thema bij Smart WorkPlace

Circulariteit wordt binnen duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel, vooral vanwege de deadlines van de klimaatdoelen. Daarom is circulariteit in augustus het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Een circulair ontwerp van de werkomgeving gaat uit van een maximaal hergebruik en een minimale waardevermindering. Het uiteindelijk doel is een gesloten kringloop zonder afval. Door dat te realiseren draagt een circulaire werkomgeving bij aan het behalen van de klimaatdoelen zoals het reduceren van de broeikasgassen in 2030 met 55%. En - nog belangrijker - het zorgt ervoor dat we de aarde niet nog verder uitputten en draagt zo bij aan het duurzaam voortbestaan van de planeet.

Heeft u circulaire initiatieven of innovaties die te maken hebben met de werkomgeving? Stuur dan een mail naar de redactie via peter@smartwp.nl.

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven