Join Program wil met Vermaat Groep nog meer maatschappelijke impact maken

Join Program wil met Vermaat Groep nog meer maatschappelijke impact maken

Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscatering-disrupter Join Program van Smart WorkPlace partner enbiun, dat gezonde en duurzame foodprogramma’s aan bedrijven aanbiedt.

Het cateringconcept Join Program biedt sinds 2019 gezonde en duurzame foodprogramma’s aan grote en kleine bedrijven. Zij én hun medewerkers geven via een app hun menukeuzes, persoonlijke voorkeuren en gebruikersfeedback door. Op basis van deze data stellen Food Curators gezonde en smaakvolle gerechten en menu’s samen, die op een centrale locatie worden bereid met lokale en seizoensgebonden producten. Het aanbod van gerechten en de planning van de service komen daarmee tegemoet aan de specifieke wensen van elke opdrachtgever en zijn medewerkers.

Flexbiliteit en lagere footprint

De continue veranderingen in kantoorbezetting vereisen meer flexibiliteit qua planning. De aanpak van Join Program biedt deze flexibiliteit en vermindert zo verspilling van voedsel. In combinatie met een focus op meer plantaardige en minder dierlijke producten leidt dit tot een aanzienlijk lagere foodprint.

Centrale bereiding, service op locatie

Vermaat en Join Program hebben het platform geschikt gemaakt voor bedrijven met 50 tot duizenden medewerkers, ook in bedrijfsverzamelgebouwen. De centrale productie heeft als bijkomend voordeel voor werkgevers en verzamelgebouwen dat ze zelf geen professionele keuken hoeven in te richten.
Het Food Curator team van Join Program ontwikkelt voor deze bedrijven Food Programs op basis van de persoonlijke voorkeuren die werkgevers en medewerkers via de app doorgeven. Aan de hand van trends, seizoenen en gebruikersfeedback schaaft het Food Curator team dagelijks aan deze programma’s, om te voldoen aan hoge standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid.

Eigen filosofie

Join Program zet in op werkgevers die verrassend goed, gezond en afwisselend eten en eigentijdse service als belangrijk onderdeel zien voor de binding en productiviteit van hun medewerkers, klanten en gasten. De filosofie is dat een goed uitgedacht Food Program sterk bijdraagt aan de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van het aanbod. Join Program-directeur Maurits Tofohr, die samen met zijn compagnon Jan Willem van de Sande vanuit enbiun dit initiatief gestart is, licht toe: “In onze gesprekken met werkgevers merken we dat onze filosofie een antwoord is op de uitdagingen waarmee zij worstelen. Gebruikerstevredenheid en principes als gezond, lokaal en duurzaam stellen we hierin centraal. Onze aanpak is iteratief; zonder feedback geen doorontwikkeling! Join Program staat voor een movement van medewerkers en werkgevers die geloven in deze aanpak en willen bijdragen aan een steeds beter programma en service. Daarom zijn we ongelofelijk trots dat Vermaat Groep ons initiatief wil ondersteunen en wil investeren in deze belangrijke groei. We kunnen met meer volume ook meer impact maken.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven