Flexim nieuwe partner Smart WorkPlace

Flexim nieuwe partner Smart WorkPlace

Organisaties helpen door de werkomgeving continu te laten aansluiten op de veranderende behoeften. Dat doet Flexim, de nieuwe partner van Smart WorkPlace. Expert Paul van der Heijden licht toe.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Flexim voor de werkomgeving van de toekomst?  

“Organisaties behalen hun doelstellingen als de werkomgeving aansluit op de behoeften van hun werknemers, partners en bezoekers. De werkomgeving voegt dan substantieel waarde toe aan het succes van deze mensen en organisaties. Mensen functioneren het best in een werk- en leefomgeving waar ze energie van krijgen en die bijdraagt aan hun succes, welzijn en werkgeluk. Wat is hier voor nodig op het gebied van governance, functionaliteit van de omgeving, data driven FM, servicegraad van de dienstverlening in relatie tot de war on talent, duurzaamheid en flexibiliteit van het verkozen model? Iedere organisatie worstelt met de vraag welke bouwstenen of combinaties het meest relevant zijn voor het bijdragen aan het succes van hun eigen organisatie. Deze thema’s zijn belangrijke bouwstenen en onderdeel van de meest gewaardeerde werkomgeving, nu en voor de werkomgeving van de toekomst.”

Welke rol kan Flexim daarbij spelen?  

“Door de werkomgeving continu te laten aansluiten op de veranderende behoeften. Wij streven ernaar de allerbeste dienstverlening voor mensen en organisaties te organiseren en bij te dragen aan hun meest gewaardeerde werk- en leefomgeving. Dat doen we op een slimme, innovatieve, duurzame en mensgerichte manier in Nederland en ook in zestien andere landen binnen en buiten de EU. Slimme tooling zorgt voor gevalideerde data waardoor we in staat zijn te verbeteren en te innoveren in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, keten- en netwerk partners. Extreme klantgerichtheid en flexibiliteit zijn hierin kenmerkend voor onze manier van werken."

Waarom is het belangrijk voor Flexim om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

"Flexim gelooft sterk in keten- en netwerk samenwerking. Met elkaar werken we eraan om de meest aantrekkelijke werkomgevingen voor mensen en organisaties te creëren. Maatwerk en samenwerken zijn hierin sleutelwoorden. Wij geloven dat onze deelname als partner in het platform van Smart Workplace bijdraagt aan het creëren van slimme, duurzame werkomgevingen, waar organisaties en hun medewerkers  comfortabel zijn en daar aantoonbaar een deel van hun succes aan ontlenen."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven